Veel bedrijven worden geconfronteerd met diefstal of fraude omdat hackers hun website, IT-infrastructuur of cloudservice kunnen hacken. We kunnen dit voorkomen door een gedetailleerde beveiligingsaudit uit te voeren. Een beveiligingsaudit geeft u meteen een aantal goede inzichten in gevoelige punten van uw IT-infrastructuur.

Wat is een beveiligingsaudit?

Een beveiligingsaudit is een systematische evaluatie van de veiligheid van een informatiesysteem, op basis van de mate waarin het voldoet aan vooraf bepaalde criteria.

Waarom heb ik een beveiligingsaudit nodig?

Beveiligingsaudit

 

Een beveiligingsaudit is nodig om te controleren of u beveiligingssystemen hebt die effectief en correct zijn geconfigureerd. Het heeft geen zin om te investeren in beveiliging als deze niet correct is geïmplementeerd. Een audit geeft u een duidelijk beeld van alle aspecten van de beveiliging van uw systemen en oplossingen om mogelijke problemen op te lossen.

 

Inventaris van Risico’s

Beveiligingsaudit analyseert de beveiliging van uw IT-omgeving, zowel intern als extern. Het omvat niet alleen hardware, maar ook software, besturingssysteem, firewallconfiguratie, versie- en wachtwoordbeheer … Het zijn niet alleen virussen en spam die de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen.

Contacteer ons

Neem contact met ons op voor een gratis offerte via mail: [email protected] of ga naar onze contactpagina.

Onze missie is het beveiligen van uw IT-infrastructuur. Hiervoor doen we een onderzoek naar uw beveiligingsstructuur en doen we aanbevelingen. In een digitale wereld wordt beveiliging van uw informatie steeds belangrijker.
Zorg ervoor dat uw bedrijf geen slachtoffer is van fraude.

Over ons

Security-Taskfore is specialiseerd in Cybersecurity , Auditing, Penetration Testing, Website security, Testen van Phishing  en Data protectie. Hiervoor gebruiken wij gespecialisseerde
software en zelfgemaakte software.

Wij distribueren oa GFI, Sophos en Kaspersky. Security Taskforce werkt met gecertifieerde Security Engineers met een NATO/EU Security Clearance.

Security Taskforce maakt deel uit van CP SOLUTIONS CV.

Relateerde diensten:

Dataloss Prevention – Website Security – Beveiligingstesten – Phishing campagne opzetten